Beweeg fijner in de zomer!

De zomerperiode is sinds 1 juni in zijn gang en eindigt rond eind augustus. We hebben dus in principe nog iets korter dan een maand om optimaal te kunnen genieten van het mooie weer. In deze periode zijn we vaker buiten, op het strand of in het buitenland. We bewegen iets meer in vergelijking tot de winter, omdat enerzijds het mooi weer is en anderzijds wordt het iets later donker. Gedurende deze periode is het goed en fijn bewegen belangrijk. In dit artikel geven wij tips hoe je gedurende de zomerperiode goed en fijn kunt bewegen!

Fijn zittend ondergoed

Een van de belangrijkste dingen in warmere perioden is goed en fijn zittend ondergoed. De boxers zijn de favoriet van heren en naadloos ondergoed is de favoriet van de dames.

Bij het lopen van langere afstanden met een hoger temperatuur is het zweten onvermijdelijk. Met de boxers en naadloos ondergoed van bamboe ben je gedurende de dag goed gedekt. De micro gaatjes in de bamboevezelzorgen ervoor dat vocht sneller absorbeert en verdampt. Bamboe neemt tot wel 70% meer vocht op dan katoen.

Heb je een gevoelige huid of last van allergieën? Dan is bamboe ondergoed de ideale keuze! Bamboe is namelijk hypoallergeen, dit komt doordat er geen weerhaakjes in het garen zitten die de huid kunnen irriteren. Dit zorgt voor een zijdezacht garen en zo ontstaat er een heerlijke stof die voor een ultiem draagcomfort zorgt!

Langer frisse en droge voeten

Met bamboe sokken zijn je voeten langer frisser en droog. Gedurende warmere perioden kun je hierdoor fijner en makkelijker bewegen. Al vanaf €9,95 bestel je een 3-pack sokken!

Kortom, je hebt nog iets minder dan een maand om volledig te genieten van de zomer. Met deze tips kun je nog beter, droger en fijner bewegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *