Familie vakanties met France comfort

Op zoek naar een gezinsvriendelijke vakanties in Frankrijk? Dan kan ik je zeker de accommodaties van France Comfort aanbevelen. Met zwembaden, speelplaatsen, prachtige tuinen, speelkamers, tennisbanen, boerderijactiviteiten en meer, is het de perfecte keuze voor een onvergetelijk tijd met het gezin.

Plan hier je vakantiehuis in Frankrijk

Frankrijk, is het land van de zon terwijl, genieten van de lokale cultuur en gastronomie. Dus of u nu op zoek bent naar activiteiten en avonturen of gewoon wat quality time met het gezin samen, uw perfecte vakantie wacht op u. Bij France comfort kun je dit je volgende uitje of grote avontuur plannen met bestemmingen in Poitou-Charentes, Dordogne / Lot, Languedoc Roussillon en de Provence. Sinds 2004 bieden we in verschillende vakantieparken het perfecte vakantiehuis aan.

Franse huisjes in Nederlands beheer

Weet u even niet waar te beginnen? Leg dan de focus op het thema van uw vakantie:

-Gezinsvakanties : die zijn er op gericht dat jong en oud zich voldoende kunnen ontspannen in een groene omgeving.

-Accommodaties voor dierenvrienden: Hebt u uw trouwe viervoeter graag mee? Kijk dan in de selectie waar honden welkom zijn!

-Wijnvakantie: Onze vakantieparken liggen in de nabijheid van grote en beroemde wijnhuizen.

Het aanbod van vakantiehuisjes is in Frankrijk erg ruim. Waar zit hem dan net het verschil? Ieder huisje is in ons beheer.( u hebt dus geen rechtstreeks contact met de eigenaar) Maar onze eisen liggen hoog :

  • standaard een luxueuze inventaris
  • comfortabele bedden met beddengoed en zaachte handdoeken
  • ultraschoon en onder toezicht van onze beheerders
  • gelegen in een omgeving vol faciliteiten
  • vlotte communicatie in het Nederlands

We volgen dat op met regelmatige inspecties en controles. Dus kijk snel online vakantiehuisjes waarop je verliefd op wordt!