Modieus voor kinderen!

Vroeger was het zoeken naar kleding voor je kind nog best een worsteling. Er was niet zoveel keuze, en online shoppen was nog nauwelijks een ding. Maar nu is het ook een worsteling; er is zo veel aanbod! Er is een kinderkledingmerk voor bijna elke kledingstijl, en je kind kan zich dus kleding hoe hij/zij/hen ook wilt! Gelukkig zijn er een aantal kledingmerken die er toch wel met kop en schouders boven uit steken; Nik en Nik (of Nik&Nik) en Dsquared Kids.

NIK&NIK

Nik&Nik: “Een collectie met een knipoog”. De stijl van dit modemerk is gebaseerd op Amsterdam en verschillende andere urban streetwear inspiraties. De kleding van dit merk is ontzettend divers; er is voor elk kind wat wils. De kleding is los, past goed, is van goede kwaliteit en zorgt ervoor dat elk kind zich precies kan kleden zoals hij/zij/hen wilt. Ook heeft de kledinglijn van Nik&Nik verschillende accessoires, zodat een kind niet alleen de kleding kan kiezen waar hij/zij/hen altijd van gedroomd heeft, maar ook de bijpassende kettingen, riem, schoenen en pet of hoed (of misschien wel allebei, wie weet!) Comfortabel, uniek en betaalbaar: Nik&Nik.

DS2

Dsquared is een Canadees modemerk opgericht in 1994, door de tweeling Dan en Dean Caten (vandaar ook de naam van het merk). Ze begonnen in 1994 met een mannencollectie, en in 2003 volgde hun eerste kledinglijn voor vrouwen. Na dit succes begonnen ze ook een kledinglijn voor kinderen, die veel van de edgy streetwear principes van de volwassen kleding behoudt. De jeans maken vaak gebruik van leren patches, aparte sluitingen, washes die de spijkerstof een unieke look geven en bijpassende riemen en andere accessoires die de hele look een stoerheid geven die je zelden vindt in kinderkleding. De kleding van Dsquared maakt altijd een statement, heeft altijd een perspectief.

Of je nu dus van comfortabele kleding houdt waar je kind makkelijk in beweegt en zich vrij in voelt, of je kind henzelf liever stoer kleedt, Nik&Nik en Dsquared hebben voor iedereen wat wils. Het fijne aan dat ze niet alleen kinderkleding verkopen, maar ook bijpassende en bijbehorende accessoires, zoals petten, hoeden, kettingen en riemen, maakt dat ook kinderen hun outfits kunnen samenstellen en versieren precies zoals zij willen. Zo krijgt je kind al jong de kans om een identiteit te vormen en deze uit te drukken via kleding, en wie wilt hier nu niet vroeg mee beginnen? Jezelf uitdrukken via kleding is heerlijk, en gelukkig bieden merken als Nik&Nik en Dsquared ook kinderen die kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *