Verkopen van jouw oude spullen

In deze tijd met de coronacrisis hebben veel mensen hun baan verloren en hebben veel weinig tot geen geld meer voor extraatjes zoals die ene schoen of iets lekkers bestellen bij de snackbar. Het gevolg hiervan is dat veel mensen, vooral jongeren hun oude spullen en kleding van vroeger die op zolder liggen of achterin de kast gaan verkopen. Vaak vergeten mensen in Nederland dat zij vaak nog dingen in huis hebben die veel geld opleveren. Dit kan bijvoorbeeld de Playstation 2 of een Nintendo zijn van vroeger waar je veel plezier van hebt gehad wat vaak nog te verkopen is aan een liefhebber, maar ook een oud nachtkastje wat je op Marktplaats kan verkopen.

Snel en gemakkelijk!

Door deze trend is er een enorme stijging van verkopen op Marktplaats of het nieuwe platform speciaal voor nieuwe of oude kleding genaamd Vinted. Het simpele aan deze platformen, vooral bij Vinted is dat jouw producten binnen een minuut online staan. Het enige wat je als verkoper hoeft te doen is een account aan te maken door persoonlijke informatie in te vullen. Daarna kan je gelijk aan de slag met het verkopen van spullen door foto’s te maken en een beschrijving erbij te typen. Klaar, jouw artikel staat online!

Versturen van jouw spullen

Binnen enkele uren of dagen zijn er vaak al mensen die interesse hebben in jouw producten en voor je het weet is de eerste verkoop binnen. Het wordt tijd om deze producten te versturen. Al snel kom je tot de conclusie dat er in het huis geen doos te vinden is om te versturen. Tegenwoordig is er een ruime keuze bij winkels en online web shops aan verpakkingsmateriaal, zoals driehoek kokerdozen, autolock dozen, geschenk dozen, archief dozen en ga zo maar door. Bij dozen kopen is het vaak van belang om de juiste afmetingen te bestellen en de stevigheid van de doos te bekijken. Vaak kunnen postbedrijven namelijk in een haast de pakketten laten vallen of deuken wat de ontvanger niet blij maakt.

Tip van de blog!

Tot slot is het aan te raden om bij het kopen van de dozen de benodigde spullen zoals een rol plakband en bescherming zoals opvulling met houtwol of schuimfolie. Dit geeft vaak het product binnen in de doos een bescherming om niet te schuiven of te breken. Het bedrijf Vermeij is het juiste bedrijf als je van plan bent om te dozen te kopen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *